Izvor:
19.04.2019 u 10:37
0

CRVENA ZVEZDA-BUDUĆNOST: Košarkaši Crvene zvezde večeras imaju drugu meč loptu protiv Budućnosti (19.00)!

Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.00) imaju drugu meč loptu protiv Budućnosti, a u Morači se opet pravi ratni ambijent u kojem je uspeh ostati nepovređen.

Borba za Evroligu – IV čin! Crvena zvezda i Budućnost igraju večeras (19.00) u Podgorici četvrti meč finala ABA lige. Srpski tim vodi sa 2:1 i ima drugu meč loptu za titulu.

Posle skandaloznih scena u trećoj utakmici svima u taboru beogradskog kluba postalo je jasno da malo čemu mogu da se nadaju u prestonici Crne Gore. Nezapamćena atmosfera linča koja je priređena košarkašima crveno-belih nije zabeležena u bližoj istoriji sporta u ovom regionu. Navijači su ulazili na parket posle svakog koša ili sudijske odluke?! I to nekolicina njih… Igrači i delegacija Zvezde su gađani šrafcigerima, upaljačima, flašama vode, petardama… Ukratko – svim i svačim. Pljuvanje da ne pominjemo, to je bila još i najblaža varijanta.

Stvarno ne znam šta posle svega ovoga mogu da očekujem u četvrtoj utakmici – rekao nam je Saša Vlaisavljević, član uprave Zvezde, koji je uz Branislava Baćevića najgore prošao (pogođen u glavu, posečen po ruci i ispljuvan).

Scena u kojoj se ekipa iz prvog reda (počasna mesta na metar od parketa) zaleće i ulazi na teren kako bi pljuvala Zvezdine igrače i trenera nije zabeležena na košarkaškim mečevima. Polivanje vodom i bolesne psovke bili su blaža varijanta.

Crvena zvezda i večeras će biti bez dva možda i glavna igrača – Reglanda i Perperoglua. Postoji šansa da bar jedan od njih bude spreman za, čini se, sve izvesniji peti meč (22. april).

Izvor: Kurir.rs
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter