Izvor:
19.06.2017 u 15:25
0

ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA EP: Jokić i Marjanović su tu, ima i debitanata!

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Saša Đorđević objavio je širi spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo ( 31. avgust – 17. septembar). Srbija će igrati u grupi D u Istanbulu sa ekipama Turske, Rusije, Letonije, Velike Britanije i Belgije.

Za neke očekivano, za neke iznenađenje, ali na spisku se našao u Nikola Jokić, centar Denvera, koji je prethodnih meseci zabrinuo javnost izjavom da nije siguran da li će moći da igra za Srbiju, jer mora da se spremi za NBA sezonu.

Ipak, Đorđević ga je stavio na spisak od 24 kandidata, što ne mora da znači ništa, jer će sad da uslede razgovori sa igračima i postoji mogućnost da na skraćenom spisku Jokića ne bude.

Sa druge strane pozvan je Boabn Marjanović koji je prethodne dve godine bio van reprezentacije zbog svojh problema (povreda 2015, potpis ugovora 2016 godina)

Tu su takođe i Ognjen Kuzmić, ali i Dejan Musli iz Unikahe koji je debitant kao i Branko Lazić kao i Vladimir Lučić. Kako je i očekivano na spisku nema Stefana Markovića koji je prošle godine rekao da se povlači iz nacionalnog tima.

Za neke očekivano, za neke iznenađenje, ali na spisku se našao u Nikola Jokić, centar Denvera, koji je prethodnih meseci zabrinuo javnost izjavom da nije siguran da li će moći da igra za Srbiju, jer mora da se spremi za NBA sezonu.

Ovo je Đorđevićev spisak!

PLEJMEJKERI: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz.

BEKOVI: Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Branko Lazić, Marko Gudurić, Nemanja Dangubić, Ognjen Dobrić, Aleksa Radanov, Dejan Davidovac.

KRILA: Nikola Kalinić, Marko Simonović, Vladimir Lučić.

KRILNI CENTRI: Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica.

CENTRI: Miroslav Raduljica, Ognjen Kuzmić, Vladimir Štimac, Boban Marjanović, Nikola Jokić, Nikola Milutinov.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter