Izvor:
03.07.2017 u 15:53
0

Đorđević skratio spisak za EP: Posle odustajanja jokića, evo ko se još oprostio od „orlova“!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je prvobitni spisak i sada 17 igrača konkuriše za odlazak na Ecropsko prvenstvo.

Nikola Jokić odbio je poziv selektora Đorđevića, što će bez dileme biti veliki udarac za našu reprezentaciju. U danu kada je centar Denvera odjavio Srbiju, objavljen je i skraćeni spisak, na kojem je 17 igrača koji bi trebalo da se pojave na okupljanju zakazanom za 20. jul.

Osim Jokića i povređenog Nemanje Bjelice, za Srbiju sigurno neće igrati centar Olimpijakosa Nikola Milutinov i bek Crvene zvezde Nemanja Dangubić.

Prema pisanju Sportskog žurnala, koji je objavio i vest da je Jokić odbio poziv, nije u pitanju 'precrtavanje' sa spiska zbog kvaliteta, već je još ranije dogovoreno da ovaj tandem, koji još nema status standardnih reprezentativaca, leto iskoristi za treninge u San Antoniju koji na njih polaže pravo.

Na spisku kandidata nije ni kvartet koji može da nastupa za mlađe selekcije. Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Ognjen Jaramaz (trenutno na Letnjoj ligi) mogu da nastupe za univerzitetsku reprezentaciju, dok će Aleksa Radanov u mladu selekciju.

Na spisku reprezentativaca koji bi 20. jula trebalo da pojave na okupljanju nalaze se: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Branko Lazić, Marko Gudurić, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Miroslav Raduljica, Ognjen Kuzmić, Vladimir Štimac, Boban Marjanović.

informer.rs
Foto: kss.rs, wkipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter