Izvor:
04.03.2017 u 18:32
0

Evroliga: ZVEZDA KAŽNJENA SA 42.000 EVRA!

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je još dve kazne Evrolige u ukupnom iznhttp://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/kosarkasi-zvezda.jpg?m=1482000237osu od 42.000 evra zbog loše organizacije utakmica protiv Fenerbahčea i Panatinaikosa.

Disciplinski sudija elitnog takmičenja u obrazloženju kaznio je Zvezda zbog zakršenih prolaza i previše gledalaca u dvorani Aleksandar Nikolić za duel protiv Fenerbahčea 12. januara, kao i dve nedelje kasnije protiv Panatinaikosa zbog ponovljenog prekršaja sa 24.000 evra.

"I ovoga puta uvaženi su pojedini argumenti kluba koji je u svoju odbranu naveo da dvorana Aleksandar Nikolić logistički ograničava mogućnosti KK Crvena zvezda da organizuje utakmicu Evrolige po svim zahtevima tog takmičenja, posebno zbog činjenice da su u dvorani morali da budu prisutni i brojni pripadnici obezbeđenja i policije jer je utakmica protiv Fenerbahčea označena "visokog rizika", navode crveno-beli na zvaničnom sajtu.

Iz Zvezde navode da je klub učinio sve da mečevi protiv Galatasaja i Bamberga, koji su takođe bili visokog rizika, kako bi prošle u najboljem redu.

"Još jednom, poslednji put ove sezone, apelujemo na sve koji se budu našli u dvorani na evroligaškoj utakmici našeg kluba, da se dosledno pridržavaju uputstava kluba i sugestija redara i obezbeđenja, jer je klub i dalje pod uslovnom kaznom pražnjenja dvorane na nekoj od narednih utakmica i to u trenutku kada ekipa koja je najprijatnije iznenađenje takmičenja, ima šansu da se domogne plej ofa".

Crvena zvezda je samo ove godine na ime kazni (najveći deo otpada upravo na zakrčene prolaze i bacanje predmeta u teren) platio čak 70.500 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter