Izvor: Arenasport.com
11.06.2023 u 10:11
0

FINALE KLS-A: Zvezda pobedom rešava pitanje šampiona

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u prvom meču finala KLS-a protiv FMP-a, a danas od 12 sati će imati priliku da overe titulu na gostujućem terenu.

Najefikasniji u tom duelu bio je Luka Mitrović sa 21 poenom, Nemanja Nedović je dodao 13, dok je Filip Petrušev postigao 10, a usled velikog vođstva, trener Zvezde, Duško Ivanović, mogao je da raspodeli minutažu.

 

To je bio prvi meč crveno-belih nakon više od 20 dana pauze, a ovo finale protiv vidno slabijeg rivala klub sa Malog Kalemgedana može da iskorisiti kao pripremu i povratak u takmičarski ritam pred ono najvažnije, finale AdmiralBet ABA lige protiv „večitog rivala“, Partizana.

Ukoliko bi sastav FMP-a došao do pobede danas, majstorica bi se igrala već sutra, a nije na odmet da se pomene da finale regionalnog šampionata počinje već u utorak.

NEĆE SE OSTVARITI ŽELJA NAVIJAČA Jokić i Denver u ovom dresu mogu da podignu trofej (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter