Izvor: sd.rs
11.06.2023 u 10:32
0

ŠANSA ZA PARTIZAN I ZVEZDU? Nemanja Bjelica napušta Fenerbahče

Već se pominjalo da su večiti zainteresovani.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica verovatno odlazi iz turskog Fenerbahčea na kraju sezone. On je prošlog leta napustio NBA ligu i stigao u Istanbul, ali zbog problema sa povredom propustio je maltene čitavu sezonu.

Kako javlja grčki novinar Hristos Harpidis, strateg Fenera Dimitris Itudis je odlučio da je Nemanja Bjelica prekobrojan i neće ostati u turskom timu najverovatnije.

Bjelica je odigrao samo sedam evroligaških mečeva i jedan u domaćem šampionatu uz malu minutažu i nije imao preteran uticaj na igru svog tima pa se odatle i polazi da je njegova budućnost u Istanbulu neizvesna.

Već se spominjao njegov povratak u srpsku košarku bilo u redovima Zvezde ili Partizana u pojedinim medijima, a videćemo šta će odlučiti Bjelica.

FINALE KLS-A: Zvezda pobedom rešava pitanje šampiona
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter