Izvor: alo
29.12.2020 u 08:38
0

IZ PARNOG VALJKA PRAVO KOD ZVEZDAŠA

Partizan ga otpisao, ali je već pronašao novi angažman

Partizan je odlučio da se zahvali dosadašnjem igraču Stefanu Jankoviću koji će morati da potraži novu sredinu u nastavku sezone. Sašo Filipovski nije promenio mišljenje po pitanju nekadašnjeg igrača Crvene zvezde pa ga je kao i Vlado Šćepanović ostavljao van protokola.

SVE O SPORTU

KRALJ BELOG SPORTA POTPISAO UGOVOR SA FIFA: Sprema tenisku LIGU ŠAMPIONA

FANTASTIČAN SRBIN NAPRAVIO ČUDO: NOVI TRIPL-DABL I REKORD KARIJERE! Uradio nešto što niko nije od 1968. godine

BOGDANOVIĆ HAPRAVIO HAOS! NJEGOV TIM ZASENIO SVE

Čini se da to neće biti problem za Jankovića koji je već na korak do novog kluba. Kako piše „Sportando“ u pitanju je ekipa bivšeg Zvezdinog trenera Dušana Alimpijevića, turska Bursa.

Janković i Alimpijević već su sarađivali u crveno-belom taboru, a ovo bi mogao da im bude novi početak. Bursa je trenutno poslednjeplasirani tim turskog šampionata, pa je jasno da je vreme za neku promenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter