Izvor:
20.12.2016 u 21:29
0

IZNENAĐENJE: Obama upoznao Bobana Marjanovića! (FOTO)

Tokom posete Beloj kući, ekipu Detroit Pistonsa koja je mislila da će to biti jedan klasičan turistički obilazak, iznenadio je – Barak Obama. Dok su košarkaši sedeli u jednoj od sala i slušali o istoriji zdanja i ljudima koji su pobedama na izborima došli u priliku da vode jednu od najmoćnijih zemalja u istoriji čovečanstva, dosadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država se pojavio na vratima i izazvao šok među igračima Detroita.

Skoro svi su odmah ustali, ne i Redži Džekson, koji se potom pravdao "da nije verovao da je to stvarno Obama", ali da se oduševio kada mu je on prišao i rekao "Redži, znam ja tebe".

Obama je, prošavši kroz redove stolica u kojima su prethodno bili košarkaši Pistonsa, stigao i do kraja sale, gde je upoznao i jedinog Srbina u toj ekspediciji, gorostasnog centra Bobana Marjanovića.

Iako se ovaj susret desio pre tri dana, Marjanović je tek posle svoje solidne partije u porazu Detroita od Čikaga, na društvenim mrežama objavio fotografiju rukovanja sa Barakom Obamom i uz nju napisao komentar: "Bila mi je čast!"

Pogledajte:

Blic
Foto: Instagram/bobimarjanovic13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter