Izvor:
30.10.2019 u 19:40
0

IZNENAĐENJE U MOSKVI: Olimpijakos savladao CSKA!

Košarkaši tima iz Pireja uspeli da ostvare važan trijumf na teškom gostovanju.

Držao se CSKA sa perfektnim skorom prva četiri kola, ali neće moći i posle petog. Njih je u Moskvi savladao Olimpijakos posle dosta "tvrde" igre, ali su na kraju uspeli da upiši drugi trijumf u Evroligi.

CSKA MOSKVA – OLIMPIJAKOS 79:84 (24:18, 15:25, 21:21, 19:20)

CSKA je bolje otvorio meč, odlepili su se na 19:13, a potom i sa istom prednošću okončali prvu četvrtinu. Slabo su gosti šutirali za dva poena, ali se to već u narednoj četvrtini iznivelisalo.

"Zategli" su odbrani, poboljšali napad i uz seriju 9:0 već do poluvremena preokrenuli. U nastavku se uglavnom igralo u "egalu", povremeno bi Olimpijakos povećao prednost, CSKA se približio, ali nikako nisu mogli da zapravo povrate prednost sa početka meča.

Treća četvrtina je očuvala neizvesnost, a tako je bilo i do pred kraj meča. Tada su Pirejci uspeli da se oslobode, budu sigurniji u završnicama napada i "odlepe" se uz pomoć trojki Pola i Spanulisa.

Do kraja meča je CSKA uspeo da se približi na pet poena zaostatka, ali je tada već bilo jasno da Olimpijakos sve drži pod kontrolom i da će upisati važnu pobedu.

Pokazalo se možda i presudnim to što su u timu CSKA napadački raspoloženi bili samo Majk Džejms, Kajl Hajns i Darun Hilijard.

Džejms je bio vrlo raspoložen sa 22 poena, pet skokova i šest asistencija, a Hajns i Hilijard su ubacili 19, odnosno 17 poena.

U timu Olimpijakosa je najefikasniji bio Brendon Pol sa 20 poena (šest skokova i tri asistencije), a Kevin Panter je dodao 16.

Crveno-belima iz Pireja je ovo drugi trijumf, pa sada imaju skor 2-3, dok je CSKA ostao bez perfektnog učinka, sa četiri pobede i jednim porazom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter