Izvor: Alo.rs
03.07.2023 u 15:58
0

JOKIĆ ČUO SJAJNU VEST: Još jedan Srbin ide u Denver

Trener Mege Marko Barać je na poziv NBA šampiona Denver Nagetsa otputovao u SAD, gde će biti deo stručnog štaba ekipe iz Kolorada na Letnjoj ligi.

Barać će najpre boraviti u Denveru tokom priprema za Letnju ligu, a potom će biti deo stručnog štaba Nagetsa tokom Letnje lige koji se održava u Las Vegasu od 7. do 17. jula.

ITALIJANI ŠOKIRANI KADA SU VIDELI JOKIĆA: Najbolji košarkaš sveta stigao u Napulj i nalazi se na mestu koje NAJVIŠE VOLI (VIDEO)

Mladi stručnjak je na trenersku klupu Mega stigao leta prošle godine i već u prvoj sezoni sa najmlađim timom ABA lige stigao do plej-ofa.

Domogao se i finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a vodio je i podmlađen sastav do polufinala Superlige Srbije. Poziv NBA šampiona samo je još jedna potvrda kvalitetnog Baraćevog rada u protekloj takmičarskoj godini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter