Izvor: Informer.rs
03.07.2023 u 19:29
0

LADEJ IH ODJAVIO, Makabi sad juri Petruševa

Srpski reprezentativac Filip Petrušev je na meti Makabija iz Tel Aviva.

„Ponos Izraela“ je pokušao da dovede Zeka Ledeja, ali nije uspeo, pošto je on odlučio da ostane u Partizanu, pa se Makabi sad okrenuo ka Petruševu.

Petruševu je ovog leta istekao ugovor sa Zvezdom, a tokom leta će igrati u Filadelfiji gde će pokušati da izbori ugovor u NBA ligi. Ukoliko mu to ne pođe za rukom, Petrušev će se vratiti u Evropu.

JOKIĆ ČUO SJAJNU VEST: Još jedan Srbin ide u Denver

U Makabiju se nadaju da će se stvari posle letnje lige promeniti i da bi mogli da dođu do dogovora sa našim reprezentativcem.

Podsećamo, u Makabiju su bili uvereni da će uspeti da dovedu Ledeja, ali su crno-beli uspeli da ga zadraže, ako i Kevina Pantera, dok su klbu napustili Matijas Lesor i Dante Egzum.

Filadelfija je draftovala Filipa Petruševa pre dve godine kao 50. pika, polaže prava na njega i sada je odlučila da mu uputi poziv za NBA letnju ligu. Izbacili su Seventisiksersi spisak, a među ljubimac navijača Crvene zvezde je među 15 odabranih. Centar crveno-belih je imao odličnu sezonu iza sebe i samim tim dobio poziv i priliku za dokazivanje.

Ekipu Filadelfije tokom prvog dela Letnje lige u Solt Lejk Sitiju predvodiće novi šef struke Siksersa, Nik Nurs, a novi strateg tima iz Pensilvanije želi da vidi na koga od igrača koji se bore za ugovore i mesto može da računa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter