Izvor:
30.09.2017 u 14:13
0

KAD ŽOC ZAGRMI: Legendarni trener otkrio kako je IZBACIO SALETA Đorđevića sa utakmice!

Karijera našeg legendarnog trenera Željka Obradovića bogata je trofejima, ali i brojnim zanimljivostima. Nije ni čudo posle toliko godina provedenih na klupi i sada je otkrio jedan detalj koji je bio malo poznat.

Naime, Žoc je pričao o anegdotama iz karijere i života, i vratio se na početak 90-ih godina.

Tada je uradio nešto čega se sada sa osmehom priseća… Poznat je Obradović po burnim reakcijama, uvek daje celog sebe pokraj klupe i na početku trenerskog puta, dok je vodio Partizan, izbacio je sa utakmice Aleksandra Đorđevića.

Bivši i sadašnji selektor Srbije, nekada saigrači, sada učenik i učitelj, našli su se u "klinču". Kako je Žoc objasnio, Sale nije prestajao da priča prilikom jedne izmene, pa ga je poslao u svlačionicu.

– Bila je to moja prva sezona kao trenera Partizana… Sa Saletom, sa kojim sam bio i saigrač, imao sam i imam i sada izvanredan odnos. Igrali smo neku utakmicu i vodili sa velikom razlikom. Sale je bio nezadovoljan suđenjem, pa je prigovarao i dobio tehničku. Izveo sam ga, a on je seo na klupu i nastavio da priča. Rekao sam mu da se smiri, ali bio je tvrdoglav u to vreme i nije prestajao. Onda sam ga poslao u svlačionicu – otkrio je najtrofejniji evropski trener koji je generalne probe pred početak sezone sa Fenerbahčeom imao na gostovanjima Partizanu i čačanskom Borcu.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter