Izvor: BSC HAPPY
25.04.2023 u 08:36
0

KOŠARKAŠI PARTIZANA KREĆU PO ISTORIJSKI USPEH! Razbićemo Real 3:0!

Kapiten Partizana Kevin Panter samouvereno poručuje da će crno-beli pokušati ne samo da večeras naprave "brejk" protiv Reala u Madridu (20.45) već da plej-of seriju reše u svoju korist maksimalnim rezultatom i odu na fajnal-for Evrolige

Pobedićemo Real Madrid sa 3:0, nećemo im pokloniti nijednu pobedu u četvrtfinalu, poručuje kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter!

Srpski velikan večeras gostuje Real Madridu u prvom meču plej-ofa Evrolige (20.45, Sport klub 1), a iskusni Amerikanac nema dilemu da će crno-beli prvi stići do tri pobede u seriji i tako se izboriti za plasman na fajnal-for!

Domaćin favorit

Partizan večeras u prestonici Španije ima šansu za brejk, a ako je ne iskoristi, popravni će imati u četvrtak na istom mestu (20.45, Sport klub 1). Stručnjaci, bivši igrači i kladionice daju prednost Madriđanima, ali niko ne sme da otpiše crno-bele, koji u poslednja dva meseca igraju najbolje u Evropi.

Kapiten „parnog valjka“ Kevin Panter siguran je da će njegov tim eliminisati „kraljevski klub“, prošlogodišnjeg finalistu Evrolige. Štaviše, Amerikanac tvrdi da će šampion Evrope iz 1992. godine otići na fajnal-for bez ijednog poraza u četvrtfinalu!

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

 

 Cilj je da pobedimo obe utakmice u Madridu. To je mentalitet koji nam je potreban. Iskreno, želimo da pobedimo 3:0 u seriji. Ne idemo sa razmišljanjem da im poklonimo neku utakmicu, a da ćemo neku drugu da pobedimo. Naša razmišljanja su da slavimo u svakom duelu. Detalji će odlučiti, sitnice mogu da vam daju prednost, a o tim sitnicama razmišljam ovih dana – poručuje Panter, a prenose mediji.

 Pred mojim igračima je velika prilika, da shvate šta znači pobediti u plej-of seriji. Što se mene tiče, važno je da Partizan prođe na fajnal-for. Ne mogu da budem motivisaniji. Hoćemo da napravimo ta tri koraka i da prođemo dalje. Ne potcenjujemo Real, oni su favoriti. Svi klubovi koji imaju prednost domaćeg terena uglavnom se kvalifikuju na fajnal-for, ali ima i onih koji tamo ne odu. Borićemo se i daćemo sve od sebe – optimistično poručuje Obradović.

Forma na vrhuncu

Jednu od tri pobede protiv „kralja“ Partizan je ostvario nedavno u Areni, kada je slavio sa ubedljivih 104:90. Iskusni bek Aleksa Avramović kaže da ovog puta očekuje totalno drugačiji meč.

 Fajnal-for je san svakog u svlačionici. Borićemo se, iako znamo da je Real favorit. Imaju prednost domaćeg terena, ali ne predajemo se. I mi smo podigli formu na strani, pobeđivali smo Virtus, Efes, Žalgiris… Ipak, nećemo se zadovoljiti ovim dosad, želimo još više – zaključuje Avramović.

RASPORED REAL – PARTIZAN

PRVI MEČ (25. APRIL) Real – Partizan
DRUGI MEČ (27. APRIL) Real – Partizan
TREĆI MEČ (2. MAJ) Partizan – Real
ČETVRTI MEČ (4. MAJ) Partizan – Real
PETI MEČ (DATUM NIJE ODREĐEN) Real – Partizan

Nestvarni Batler sa 56 UNIŠTIO BAKSE, Lejkersi poveli 3:1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter