Izvor: BSC HAPPY
26.04.2023 u 15:34
0

KRALJ PARTIZANA ISPISUJE ISTORIJU SRBIJU: Španci veličaju Amerikanca!

Neverovatni košarkaš Partizana u poslednjoj sekundi postigao je pogodak za pobedu crno-belih (89-87).

Nakon što je u poslednjoj sekundi doneo pobedu Partizanu u Madridu, renomirana španska „Marka“ je Amerikanca naziva „krvnikom Reala“.

Pomenuti portal piše da bi Panter mogao da promeni istoriju srpske košarke, sa obzirom na to da ima srpsko državljanstvo i da bi  mogao da postane prvi naturalizovani reprezentativac u istoriji Srbije.

Srbija je džinovska sila

Naša zemlja je iz Letoniju jedina evropska zemlja za koju igraju isključivo domaći košarkaši, ali Španci smatraju da je kapiten crno-belih kadar da to promeni.

 Panter poseduje talenat da generiše šut i hladnokrvnost do maksimuma. Igrač koji pravi razliku, koji je pretnja za ‘kraljevski klub’ mogao bi da promeni istoriju Srbije, istoriju košarkaške sile! Ako učine „nemoguće“ i sruše Madrid, Partizan bi se vratio na fajnal-for prvi put od 2010, kada je bio četvrti. Bilo bi to i novo oživljavanje srpskih klubova, sile koja bi mogla da računa na Pantera – piše „Marka“ koja je priču usmerila i ka reprezentaciji Srbije.

Amerikanac ima srpski pasoš i bio bi oduševljen mogućim pozivom selektora Svetislava Pešića.

– Imam poseban odnos sa Srbijom. Volim je. Dobio sam pasoš i čuo sam da se ta mogućnost ceni. Ako me pozovu ja sam otvoren– izjavio je Panter.

„Marka“ piše i da bi to bila velika promena za Srbiju, kako navode, džinovsku silu svetske košarke.

 To bi bila velika promena u džinovskoj sili svetske košarke. Nikada nisu prihvatili naturalizovane igrače, a čak je i njihov kvalitet kritikovan. Ali realnost ekipe je drugačija, i uprkos tome što ima mnoštvo zvezda, oni su neko vreme daleko od borbe za zlatne medalje, kao što se desilo na prošlom Evrobasketu. Panter bi mogao da promeni tradicionalnu normu regiona koji živi košarku i za košarku. Možda njegova uzbudljiva serija protiv Madrida pokrene sve – zaključuje „Marka“.

KEVIN PANTER JE „KRVNIK“ REAL MADRIDA I MOGUĆI REPREZENTATIVAC SRBIJE: Španci tvrde da će ON promeniti ISTORIJU KOŠARKE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter