Izvor: Informer.rs
21.06.2023 u 14:39
0

LJUBIMAC NAVIJAČA NAPUŠTA ZVEZDU! Odlazi posle „majstorice“ protiv Partizana

Specijalizovani košarkaški portal Sportando, tvrdi da Ognjen Dobrić napušta Crvenu zvezdu.

Navodno je Ognjen Dobrić postigao dogovor sa Virtusom iz Bolonje i napušta crveno-bele posle „majstorice“ protiv Partizana u finalu ABA lige.

PARTIZAN OBJAVIO CENE KARATA za majstoricu sa Zvezdom: Evo koliko će novca navijači morati da izdvoje

Dobriću na kraju sezone ističe ugovor. Iako je bilo razgovora oko produženja ugovora, Dobrić je očigledno iz Italije dobio bolju ponudu, koju je prihvatio.

Vest o pregovorima Dobrića i Virtusa je objavljena još pre nekoliko dana, a Sportando ističe da je dobio potvrdu da je sada sve dogovoreno.

Dobrić je ove sezone za Zvezdu prosečno beležio 9,9 poena u Evroligi, a isto toliko postiže i u ABA ligi. Ponikao je u Zvezdi, prošao kroz njene mlade kategorije, proveo prve seniorske sezone na pozajmici u FMP-u, a priključen je crveno-belima u leto 2017. godine.

Takođe, Miloš Teodosić mogao bi da odigra ove srede poslednji meč za Virtus, u finalu plej-ofa Serije A, u kojem njegov tim zaostaje 2:3 protiv Olimpije Milano.  Itlaijanski portal „Korijere Di Bolonja“ navodi da Teov ugovor ističe na kraju sezone, a da pregovori o obnovi saradnje stagniraju već „neko vreme“, pa postoji mogućnost da napusti klub. Opet su počela nagađanja da bi mogao da dođe u Zvezdu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter