Izvor:
27.11.2019 u 15:10
0

MARJANOVIĆ ZVEZDA MEĐU SAIGRAČIMA: Srbina saigrač obradovao neobičnom fotografijom!

Naš košarkaš Boban Marjanović je obožavan u NBA ligi, u prilog čemu najbolje govori gest centra Dalasa Kristapsa Porzingisa.

U kom god klub Bobi da igra (do sada bio član San Antonija, Dalasa, Klipersa, Filadelfije i sada Dalasa), uvek je bio jedan od najobožavanijih igrača. Takva je situacija i sada u Teksasu, jer je reprezentativac Srbije brzo postao miljenik navijača i saigrača.

Tome u prilog najbolje govori potez letonskog košarkaša Kristapsa Porzingisa, koji je na meč sa Los Anđeles Klipersima došao u zanimljivoj odevnoj kombinaciji.

Naime, centar Dalasa je pokazao u kako je dobrim odnosima sa Bobijem, pa je tako duel sa timom iz "grada anđela" dočekao obučen u majicu sa Bobijevim likom, što je oduševilo sve u NBA ligi, pa su na društvenim mrežama prštali pozitivni komentari.

Bio je Porzingis dobro raspoložen, samo to raspoloženje mu je pokvario Kavaj Lenard, koji je vodio Kliperse do pobede protiv Dalasa – 114:99.

Izvor: direktno.rs
Foto: Twitter/@dallasmavs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter