Izvor: sd.rs
12.06.2023 u 10:12
0

”MORAMO DA BUDEMO JOŠ OČAJNIJI”: Moćna poruka trenera Nagetsa pred MEČ LOPTU u finalu!

Hoće lo Denver ispisati istoriju...

Košarkaši Denver Nagetsa u noći između ponedeljka i utorka imaće prvu meč loptu za osvajanje šampionskog trofeja NBA lige. Tim Majka Melouna vodi sa 3-1, a u svojoj „Bol areni“ dočekaće Majami Hit (2.30) u petom meču finalne serije.

Jedan korak deli ih od istorijskog uspeha i prve titule, a pred najvažniju utakmicu od postojanja franšize trener Nagetsa imao je poruku za svoj tim.

– Moja najveća briga u vezi sa bilo kojom odlučujućom utakmicom je ljudska priroda i borba protiv toga. Većina timova, kada ima prednost od 3-1 poleti. Opuštaju se i tada jednostavno uzimaju zdravo za gotovo i pomisle mi ćemo ovo dobiti – rekao je Meloun.

Bez obzira što njegov tim ima prednost, Meloun je oprezan.

– Znamo da je sve moguće. Zato je moja poruka našem timu bila da naš pristup mora da bude kao da smo mi u zaostatku 3-1. Oni su očajni. Moramo da budemo još očajniji. Oni su gladni, a mi moramo da budemo još gladniji – poručio je Meloun.

DONČIĆ SLAVI POBEDU NOVAKA: Moćna poruka Skovenca obišla svet (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter