Izvor: Tanjug
27.08.2020 u 07:29
0

NBA: Protest igrača Milvoki Baksa zbog rasne nejednakosti!

NBA košarkaši izrazili su do sada najsnažniji protest zbog rasne nejednakosti, kada su Milvoki Baksi iz grada Milvoki u saveznoj američkoj državi Viskonsin odlučili da bojkotuju petu utakmicu prvog kola plej-ofa protiv Orlando Medžika.

PROČITAJTE JOŠ

PREDSEDNIK ODBRUSIO: Neće Džaferović da govori Srbiji šta da radi!

MILO PUCA U PRAZNO: Crnogorski oligarh opet optužio Beograd, a zbog čega-SAMO ON ZNA

EKSKLUZIVNO! Srpski naučnik PIŠE ISTORIJU: Rusima sam NAPRAVIO VAKCINU I PRVI JE PRIMIO! (VIDEO)

POTVRĐENO JE: USKORO BEZ PCR TESTA U CRNU GORU

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČIO: Srbija u saradnji sa Nemcima može da bude važan proizvodni i industrijski hab

Baksi su takvu odluku doneli zbog pucnjave prošlog vikenda tokom koje je policija u Kenoši, u Viskonsinu, teško ranila 29-godišnjeg Afroamerikanca.

Utakmica je trebalo da počne u četiri sata popodne po lokalnom vremenu, ali su košarkaši Milvokija ostali u svlačionici.

SAZNAJTE I OVO

Vila Jovanke Broz se RENOVIRA za PREMIJERA?

AGONIJA SE NASTAVLJA U HAGU ZA RATKA MLADIĆA: TRAŽE OSUDU PO JOŠ JEDNOJ TAČKI

JURIO DUŠEK A STRUJA GA POVUKLA I UMALO SE UDAVIO: Dramatično spasavanje devojčice

ZA SVE JE KRIVA VAKCINA: SAD uvela sankcije Rusima

Košarkaši Orlanda su se pojavili na zagrevanju, a kada im je rečeno da utakmice neće biti, nagovestili su da neće prihvatiti pobedu službenim rezultatom.

Ubrzo potom NBA liga je objavila da će sve tri utakmice u sredu, uključujući duel Milvokija i Orlanda, biti odložene, s obzirom da su, prema pisanju pojedinih sportskih medija u SAD, preostala četiri tima Hjuston, Oklahoma, Portland i Los Anđeles Lejkers, takođe planirali da bojkotuju.

Neizvešno je da li će se igrati i dueli planirani za danas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter