Izvor: Happy BSC Postal/Sportal.blic.rs
04.11.2023 u 08:27
0

OBRADOVIĆ RAZOČARAN: „Imam osećaj da smo mi ti koji su izgubili utakmicu“ (VIDEO)

Šef stručnog štaba crno-belih, Željko Obradović, nije mogao da bude zadovoljan igrom košarkaša Partizana u finišu meča u Vitoriji, gde je Baskonija uspela da dođe do trijumfa.

Čima Moneke je bio čovek koji je poenima sa linije penala nakon ofanzivnog skoka doneo pobedu Baskoniji, koju je od pre nekoliko dana preuzeo Duško Ivanović.

– Očigledno je da smo imali šansu da pobedimo, ali kako god, moramo čestitati Baskoniji na njihovoj pobedi. Imam osećaj da smo mi ti koji su izgubili utakmicu, mi smo izgubili. U prvom poluvremenu smo imali problema sa ofanzivnim skokom, onda smo počeli bolje da gradimo koš, ali je onda upravo jedan skok rešio utakmicu.

Istakao je trofejni stručnjak i šta je nedostajalo crno-belima za trijumf na ovom duelu.

– Ne možete pričati o kontroli kada gubite lopte, to je jednostavno. Ušli smo u period gde smo imali prednost, morali smo da odigramo hladne glave, ali nismo to uradili. Izubljene lopte su razlog zašto smo izgubili.

OVAKVU DRAMU MOŽE DA REŽIRA SAMO PARTIZAN: U poslednjim sekundama Baskonija srušila crno-bele

Prokomentarisao je i promenu trenera u Baskoniji Obradović.

– Oni su na istom putu kao što su i bili, imaju nove igrače, mislim da smo u drugom poluvremenu imali malo više kontrole, ali smo u poslednji minut ušli sa šansom da pobedimo, i to lakom pobendom, to je moje osećaj. Moram čestitati i Baskoniji na borbi, igrali su do samog kraja, igrali su dobro u defanzivi i mi smo gubili lopte, zato smo izgubili meč.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter