Izvor:
13.07.2017 u 17:51
0

Odlazi Zvezdin komandant: Jović dve godine u Bajernu!

Doskošarnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović karijeru će nastaviti u Bajernu iz Minhena!

Dogovor je pao, ostalo je još samo da Jović potpiše ugovor na dve godine i trebalo bi da zaradi oko 1,4 miliona evra. Crveno-beli će od ovog transfera prihodovati oko 160.000 evra.

Pominjalo se minulih nedelja da je za Stefana Jovića pored Bajerna zainteresovan i Olimpijakos, Barselona i Makabi, ali je on očigledno odabrao Bavarce, pa će tako sarađivati sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem.

Jović je šesti košarkaš Zvezde koji je napustio ekipu ovog leta, jer su do sada su otišli Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Marko Simonović, Nejt Volters i Dion Tompson.

informer.rs
Foto: kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter