Izvor: BSC HAPPY
14.04.2023 u 08:58
0

OGLASIO SE JOKIĆ! Ovim odgovorom dokazao kolika je razlika između njega i Embida!

Srpski reprezentativac i košarkaš Denvera, Nikola Jokić, pričao je za američke medijie o aktuelnim temama vezanim za NBA ligu.

Američki novinar Rajan Blekburn objavio je na društvenim mrežama deo razgovora sa dvostrukim MVP-em najjače košarkaške lige na svetu, Nikolom Jokićem.

Kako trenutno stoje stvari, srpski as neće po treći put zaredom osvojiti laskavu titulu, već će nagrada otići u ruke košarkašu Filadelfije, Džoelu Embidu, koji je nedavno isprozivao zvezdu Denvera.

Upitan je Nikola šta bi mu značila šampionska titula, a on je još jednom istakao koliko mu je važna ekipa.

– Značilo bi da smo najbolji na svetu, da je Denver najbolji tim na svetu. Trudim se da idem korak po korak i da razmišljam samo o tome da pobedim narednu utakmicu, ne zanima me šta se nalazi na cilju! Najvažnije je da smo svi zdravi, srećan sam što je sada takva situacija – kaže srpski centar.

Inače, Embid je pre dva dana na maliciozan način, indirektno prozvao Nikolu Jokića koji je često isticao da ne razmišlja o MVP nagradi, već samo o timu.

 Mogu samo da kažem da ako ljudi kažu da ih nije briga za to, oni lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš i mnogo znači. Ali ako bih je osvojio, bilo bi sjajno. To bi potvrdilo sav rad koji ulažem. Zato mi je stalo do nagrade jer sam uložio toliko napora i ako uspem da dobijem takvo priznanje to potvrđuje da nisam gubio vreme. Ali kao što sam rekao, ako vam neko kaže da ga nije briga, to je sr*nje – rekao je Embid.

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Makabi pobedio Real i poslao Madriđane na crno-bele?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter