Izvor: Arenasport.com
14.04.2023 u 08:38
0

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Makabi pobedio Real i poslao Madriđane na crno-bele?

Košarkaši Makabija pobedili su Real Madrid nakon produžetka u Tel Avivu 100:96 u poslednjem, 34. kolu Evrolige.

Na taj način, izraelski tim se domogao pete pozicije elitnog takmičenja uoči plej-ofa i za mesto u fajnal-foru boriće sa Monakom. Sa druge strane, da je Real kojim slučajem opravdao ulogu favorita u Izraelu, a Partizan slavio protiv Panatinaikosa u Beogradu, crno-beli bi odmerili snage sa ekipom iz Kneževine u doigravanju.

S obzirom da je „parni valjak“ dobio Monako u dva navrata tokom regularne sezone, nema sumnje da bi izabranici Saše Obradovića bili lakši rival crno-belima na prvom stepeniku plej-ofa, dok će ovako imati daleko teži zadatak, a opcije su sledeće:

1. Ukoliko Barselona pobedi Valensiju i Partizan savlada Panatinaikos, rival Beograđanima biće Real Madrid u četvrtfinalu.

​2. Ako Barselona izgubi od Valensije, a Partizan od Panatinaikosa, crno-beli će igrati protiv Katalonaca u nokaut fazi.

3. Isto tako, ukoliko crno-beli zabeleže poraz u Areni, a još neki rezultati se poklope, kao što je pobeda Žalgirisa nad Bajernom. Formira se novi „trougao“ između crno-belih, Žalgirisa i Fenerbahčea, gde će Partizan zauzeti šestu poziciju i u tom slučaju će u četvrtfinalu igrati protiv trećeg na tabeli.

4. Ukoliko Žalgiris i Partizan izgube, crno-beli su sedmi, pa ih u tom slučaju očekuje duel sa drugoplasiranim timom.

U bilo kojoj opciji srpski tim neće moći da izbegne Real Madrid i Barselonu u prvom kolu plej-ofa, a koji će španski velikan gostovati u Štark Areni, saznaćemo sutra u večernjem terminu.

Zvezda pomogla Partizanu u Evroligi! Neverovatna pobeda u produžetku, Fenerbahče pao u Pioniru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter