Izvor: BSC HAPPY
14.04.2023 u 09:09
0

JA OVO NE PAMTIM! Mitrović posle trijumfa Zvezde iskren: Valjda čovek jednom, drugi, treći put greši, ALI…

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su se oprostili od ovosezonskog učešća u Evroligi.

Crveno-belo su u okviru 34. kola ugostili Fenerbahče, a turski tim savladan je nakon produžetaka sa 91:89 u meču igranom u hali „Aleksandar Nikolić“.

Košarkaš srpskog kluba, Luka Mitrović, želeo je da se zahvali „delijama“ nakon pobede i fenomenalne atmosfere koju su napravili.

– Prvo bih se zahvalio navijačima, ne pamtim da je bio puniji Pionir nego večeras u meču koji nije imao rezultatski značaj. Ali imati takvu podršku zaista znači, bez ozbira kako se stvari odvijale. Daće nam sigurno neki vetar u leđa za nastavak – rekao je Luka Mitrović koji je susret okončao sa 12 poena.

Uspeli su izabranici Duška Ivanovića da se izbore za dodatnih pet minuta, a onda na krilima Fakunda Kampaca izborili i rekordnu 17. pobedu.

– Fener je iskusna ekipa i danas im je bilo značajno da pobede ovde. Bili su pripremljeni, ali smo hteli da odigramo dobro, da zatvorimo pobedom i zahvalimo se publici što je dolazila da nas podrži, te tako nastavimo dobar niz pobeda. Bilo je teško, zahtevno fizički, da ne ulazim u taktičke detalje, zadovoljni smo pobedom. Sad ono čuveno: ‘Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu – dodao je centar srpskog i regionalnog šampiona.

Upitan je Mitrović šta je vratilo ekipu na pravi put nakon serije loših rezultata?

– Valjda čovek jednom, drugi, treći put greši, pa ako nastavi da greši, onda je nešto do njega. Tako smo i mi seli i videli šta je bio problem, odakle je polazila loša energija koju smo imali. Uvek je dobro kada se greške isprave, ako nešto naučite iz njih i nastavite dalje posle teških poraza, mogu da budu i poučne. Jednu jedinu stvar koju bih promenio, to je da smo bili na okupu od početka sezone, ali to je sada šta bi bilo kad bi bilo. U datim okolnostim nekada smo se dobro snalazili, nekada nismo, ali kada pogledate tabelu, faktički za plej-of treba 19-15, što govori koliko je Evroliga jaka i ti timovi koji su se našli u plej-ofu su zasluženo tamo. Mi smo na 50%, to nimalo nije loše, ali ostaje žal za tih par utakmica koje su odlučile našu sudbinu. Nema veze što je april, tim može da napreduje do kraja sezone. Nikada nije kasno da se stvari poprave. Ulazimo u borbu za trofeje i svaka pobeda mnogo znači – zaključio je Luka Mitrović.

OGLASIO SE JOKIĆ! Ovim odgovorom dokazao kolika je razlika između njega i Embida!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter