Izvor: alo
11.01.2021 u 07:50
0

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

Nikola Jokić nastavlja da ispisuje stranice istorije NBA lige

Srbin je u pobedi Denvera nad Niksima (114:89) uspeo da stigne dostignuće legendarnog Oskara Robertsona čije brojke niko nije uspeo da ponovi od sezone 1961/1962.

Jokić je postao tek drugi igrač u NBA istoriji koji je u prvih deset utakmica sezone uspeo da zabeleži više od 200 poena, sto skokova i sto asistencija.

Sa još 22 poena, 10 skokova i pet asistencija koje je zabeležio protiv Niksa, Jokić je sada na ukupnom učinku od 244 poena, 112 skokova i 104 asistencije i s pravom može da kaže da je jedini uz Oskara Robertsona kome je to pošlo za rukom.

PROČITAJTE:

DETALJI PRIZORA KOJI JE OSTAVIO SVE U NEVERICI: Težak život naterao je muškarca da legne nasred kolovoza

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA IZNELA ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: U svetu više od 790.000 novozaraženih

PRIPADNICI TAKOZVANIH KOSOVSKIH BEZBEDNOSNIH SNAGA POSTAJU NATO PEŠADIJA

CRNI BILANS: Mladi u Srbiji gube noge, umiru IZLEČENI ljudi, lekari gledaju scene iz filmova

Kako je Denver rano rešio pitanje pobednika, Jokić je četvrtu deonicu sedeo na klupi.

Od srpskih igrača samo je još Aleksej Pokuševski izlazio na parket i uspeo je da se upiše protiv Bruklina (3 poena), pa su njegovi Tanderi čak i slavili 129:116.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter