Izvor:
21.04.2018 u 15:04
0

Ovo su potezi Lebrona Džejmsa sa druge planete u meču sa Indijanom! (FOTO)

Asistencije i zakucavanja, samo su deo onoga što je Lebron pokazao noćas protiv Indijane.

Iako su košarkaši Indijana Pejsersa pobedili su Klivlend i tako poveli u prvoj rundi NBA plej ofa sa 2:1, utakmicom je dominirao Lebron Džejms sjajnim potezima.

Popularni Kralj Džejms još jednom je pokazao zašto važi za jednog od najkompletnijih i najboljih igrača svih vremena. Pored odličnog učinka, koji je bio na ivici tripl dabla, 28 poena 12 skokova i 8 asistencija, Džejms je u par navrata bukvalno podizao publiku na noge.

Prvo je hiruški precizno poslao asistenciju za Kevina Lava, bez gledanja i kroz celu odbranu Pejsersa:

Potom je sam krenuo u prodor i posle "rolinga" strašno zakucao i, blago rečeno, tresnuo o zemlju, srećom bez povrede.

Da podsetimo, sledeća utakmica na programu je u noći između nedelje i ponedeljka od 2.30 sati po našem vremenu, takođe u Indijanapolisu, posle čega se serija vraća u Klivlend.

Telegraf
Foto Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter