Izvor:
23.02.2017 u 17:29
0

PEKOVIĆ DANAS SLAVI ROĐENJE SINA KOJI SE JOŠ NIJE RODIO: Za muziku dao 50.000 evra!

Nikola Peković, proslavljeni košarakš, danas počinje sa slavljem rođenja deteta, koje se, međutim, još nije ni rodilo!

Košarkaševa supruga Violeta Milinković je za petak zakazala carski rez. Pekovićev kum Duško Šarić dao im je hotel u Podgorici da proslavi dolazak naslednika.

Nikola Peković (31) i njegova osam godina starija supruga, doktorka Violeta Milinković, u petak će postati roditelji dečaka.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nikola%20pekovic.jpg?m=1487845337
Košarkaševa žena od ponedeljka boravi u porodilištu u Podgorici, a doktori su u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan samo je čekao taj tačan datum kako bi organizovao veselje i čim su mu saopštili kada će sin doći na svet, rezervisao je podgorički hotel „Hilton“ za 200 zvanica.

– „Hilton“ je u vlasništvu Pekovićevog kuma Duška Šarića. Mlađi brat narko-bosa Darka Šarića, kao poklon za rođenje kumčeta košarkašu je ustupio maltene ceo hotel: salu, u kojoj će biti upriličena žurka, i hotelske sobe za zvanice iz Srbije i inostranstva, kojih će biti oko 200 – kaže sagovornik Kurira blizak poznatom košarkašu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Kultura/gusle.jpg?m=1487845618

– Nikola je odvojio čak 50.000 evra za muzičke goste. Pekmen mi je rekao da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Znam da će za atmosferu biti zadužen jedan lokalni crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović, koji se trenutno priprema za veliki koncert, pa mu je ovaj vikend bio slobodan – otkriva naš izvor Kurira.

Nikola Peković i Violeta Milinković upoznali su se 2015. godine u Pljevljima, i to preko svog prijatelja, kasnije i kuma Duška Šarića. Ljuba između njih dvoje se odmah rodila. Posle godinu dana veze poznati košarkaš odlučio je da zaprosi svoju izabranicu, a venčali su se 18. jula prošle godine u Bečićima.

KURIR

FOTO: Printscreen/Facebook/Nikola Pekovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter