Izvor:
19.02.2017 u 19:03
0

PONOS SRBIJE: Jokić slavi rođendan, braća mu poželela nešto posebno!

Zbog ovog momka Srbija ponovo ne spava! Nikola Jokić, NBA košarkaš koji je pokazao da može da se nosi sa najboljim igračima današnjice, preko noći je postao heroj nacije.

Mladi Somborac u nedelju je napunio 22 godine.

Nikola Jokić je momak o kojem se priča… Prošle sezone je igrao odlično, a ove godine je doživeo košarkašku “eksploziju”. Dug put je za svega nekoliko meseci prešao u Denveru. Od igrača koji je ispao iz startne postave do prve zvezde tima.

Nikada nije želeo da odustane, a sada zatrpava koš rivala. Protiv Njujorka u legendarnom “Medisonu” je postigao 40 poena, ostvario je dva tripl-dabl učinka a njegove asistencije su bolje od dodavanja najboljih plejmejkera u ligi.

Iz dana u dan Nikola napreduje, a pred Ol-star vikend, od braće Strahinje i Nemanje je dobio zanimljivu čestitku za rođendan. Na pitanje šta žele mlađem bratu, imali su spreman odgovor.

Da postigne 50 poena – uzviknuli su stariji Jokići.

Brojka jeste impozantna, ali i dostižna za našeg centra. Napunio je tek 22 godine, a već uliva strah svim NBA centrima. Za njega je samo nebo granica…

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter