Izvor:
20.08.2019 u 11:57
0

PORUKA ALEKSANDRA ĐORĐEVIĆA: „Košarka se igra na terenu, a ne u kancelarijama!“

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević ponovio je da su neophodne promene u sistemu FIBA jer gust raspored dovodi do brojnih povreda igrača.

"Orlovi" će zbog toga biti značajno oslabljeni na Mundobasketu, koleno je povredio Dragan Milosavljević, a 99% neće igrati ni kapiten Miloš Teodosić.

"Mnogo je povreda u svim reprezentacijama. Moramo da stavimo znak pitanja tu, kalendar je takav i napori su ogromni. Posle Gagijeve povrede došlo mi je… Mnogo se traži od igrača, jeste čast da se igra za reprezentaciju, ali kada se desi ovako nešto, onda se pojavi i doza straha kod drugih. To moramo da rešimo zajedno. Mi iz federacija, ljudi koji vole i koji brinu o košarci, da se usklade kalendari. Košarka ne može da se igra u kancelarijama, institucijama. Samo na terenu. Mislim tu na košarku koja napuni halu poput Arene, ili Kaunasa, ili Atine. A to je moguće samo ako su tu najbolji, Teodosić, Valancijunas, Adetokumbo. Oni su bitni, mi ostali ne", rekao je Đorđević.

Izvor: B92
Foto: Twtter/Nacika7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter