Izvor: Informer.rs
14.06.2023 u 20:57
0

POSLE HILJADU KILOMETARA VOŽNJE: Genije stigao na oproštaj od Berluskonija

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejan Savićević prisustovao je danas sahrani Silvija Berluskonija, bivšeg prvog čoveka italijanskog Milana.

Kontraverzni Italijanski političar i milijarder, inače bivši vlasnik Milana preminuo je pre dva dana u 87. godini, a danas je uz državne počasti sahranjen u Milanu.

JOKIĆEVA SLIKA OSVANULA U SRED NJUJORKA: Džoker se ne šali (FOTO)

Savićević, nekadašnji fudbaler i legenda „rosonera“ automobilom je otputovao iz Podgorice za Milan, kako bi se poslednji put oprostio od Berluskonija, za koga je u više navrata isticao da mu je veliki prijatelj i poput drugog „oca“. Genije je nakon više od 13 sati vožnje i pređenih preko hiljadu kilometara stigao na sahranu bivšem premijeru i fudbalskom čelniku.

Savićević je bio u društvu nekadašnjeg direktora Milana Adrijana Galijanija, koga je vodio pod ruku, a pored njih poslednjem ispraćaju od Berluskonija su prisustovala mnoga poznata imena iz sveta fudbala.

Inače, na desetine hiljada ljudi i navijača „rosonera“ okupilo se ispred katedrale Duomo u Milanu kako bi se oprostile od Berluskonija. Oni su aplaudirali kada je kovčeg sa posmrtnicm ostacima fudbalskog čelnika stigao ispred katedrale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter