Izvor: Alo.rs
14.06.2023 u 21:38
0

PREDSEDNIK AMERIKE ČESTITAO SRBINU Bajden se oglasio i poslao posebnu poruku Jokiću (FOTO)

Jokić je četvrti Evropljanin u istoriji, koji je proglašen za MVP-ja finala, posle Francuza Tonija Parkera, Nemca Dirka Novickog i Grka Janisa Antetokumpa.

Američki predsednik Džo Bajden čestitao je danas Denver Nagetsima i najkorisnijem igraču finala plej ofa Nikoli Jokiću osvajanje titule šampiona NBA lige.

– Čestitam MVP Nikoli Jokiću, treneru (Majku) Malounu i celom timu Nagetsa na donošenje njihove prve titule šampiona NBA u Mile High City – napisao je Bajden na Tviteru.

Prvi put u svojoj istoriji Denver Nagetsi su osvojili titulu šampiona NBA lige, a najzaslužniji za to što je trofej „Leri O’Brajan“ posle 47 godina čekanja stigao u glavni grad Kolorada je srpski reprezentativac Nikola Jokić, kome je pripao i trofej „Bil Rasel“, namenjen najkorisnijem igraču finala plej-ofa. Finalnu seriju okončao je sa prosekom od 30,2 poena, 14 skokova i 7,2 assistencije.

Jokić je četvrti Evropljanin u istoriji, koji je proglašen za MVP-ja finala, posle Francuza Tonija Parkera, Nemca Dirka Novickog i Grka Janisa Antetokumpa. Jokić je na 20 utakmica u plej-ofu ubacio 600 poena, imao 269 skokova i 190 asistencija i prvi je igrač u istoriji koji je bio najbolji u sve tri kategorije.

JOKIĆEVA SLIKA OSVANULA U SRED NJUJORKA: Džoker se ne šali (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter