Izvor: go.dnevnik.hr
28.04.2023 u 09:30
0

RAUL NA UTAKMICI REAL MADRIDA: Zaleteo se na košarkaša Partizana!

Raul, legendarni napadač Real Madrida, pratio je okršaj Partizana i Reala u Evroligi.

Velika pobeda Partizana protiv Real Madrida (95:80) ostala je u senci prekida utakmice i brutalne borbe na parketu.

Fudbaleri Real Madrida su meč pratili iz prvih redova, stigli su Vinisijus i Federiko Valverde, kao i legendarni napadač Raul, koji je posle opšteg obračuna imao šta da kaže košarkašima Beograda.

Prilikom pregleda snimka Španci su zabeležili zanimljiv detalj na kome legendarni španski napadač ustaje sa stolice i nešto dobacuje Kevinu Punteru, košarkašu Partizana. Bio je prilično besan, a šta je rekao Punteru, možemo samo da nagađamo.

Za kraj dodajmo da je do tuče došlo posle solidnog faula Serhija Ljulja nad Punterom, koji je doveo do naguravanja, a potom i do tuče jer je Gueršon Jabusele strašnim potezom bacio Eksuma na pod.

JABUSELEA ŠROTIV DANTE EGZUMA, snimak divljačkog zahvata košarkaša (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter