Izvor: Tanjug
03.05.2022 u 21:29
0

Rusija je nezakonito uhapsila Britni Grajner u trenutku rastućih tenzija između Vašingtona i Moskve zbog ruske invazije na Ukrajinu

Stejt department je saopštio danas da je Rusija nezakonito privela američku košarkašicu Britni Grajner, a njen slučaj vodi specijalnI izaslanik američkog predsednika za pitanja talaca Rodžer Karstens, prenosi Rojters.

Rusija je uhapsila Grajner u trenutku rastućih tenzija između Vašingtona i Moskve zbog ruske invazije na Ukrajinu, ali američki zvaničnici ranije nisu tvrdili da je ona nezakonito pritvorena, navodi britanska agencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zvezde ženske En-Bi-Ej lige (WNBA) od februara je u pritvoru u Rusiji jer je pred ukrcavanje na let za SAD uhapšena na aerodromu u Moskvi, pošto je kod sebe imala nedovzvoljenu supstancu, ekstrakt ulja od kanabisa koje se koristi za elektronske cigarete.

DOGODIO SE INCIDENT U VINDZORU! Lažni sveštenik proveo noć u kasarni sa vojnicima zaduženim da štite kraljicu Elizabetu u blizini njene kuće

„Britni je u pritvoru 75 dana i očekujemo da Bela kuća učini sve što je potrebno da je vrati kući“, poručila je Grinerov agent Lindzi Kolas u saopštenju, navodi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter