Izvor:
20.07.2017 u 23:51
0

SALE LJUT NA IGRAČE: Đorđević otkrio bizarne razloge otkaza košarkaša!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević pitao je sve igrače iz Univerzitetske selekcije da mu kažu razloge za otkaz.

Čak 28 igrača koji su prvobitno pozvani je odbilo da se pojavi na pripremama studentske selekcije.

Nije mogao da poveruje šta su sve navodili zbog čega ne mogu da igraju:

– Tražio sam listu njihovih razloge. To je bilo "ljut sam jer sam trebalo da budem na prvom spisku, "otišao sam na more. "Preskočiću ovu akciju, bol u leđima, pripreme za sledeću sezonu – rekao je Đorđević.

Koja bolja priprema postoji nego da provede leto u radu i treningu u selekciji sa najboljima. Svaki taj igrač može da podgne nivo reprezentacije. Pokažite koliko volite Srbiju koja vas je selektirala od 15 godine. Nemamo problem do 18. godine tada se svi odazivaju tek posle kad potpišu profi ugovore onda kreće odustajanje.

– Simke, Kalina, Jovke, Radulja, mačvan, svi su prošli kroz univerzitetsku selekciju. To je put, zato su ovi momci ovde.

– Ne verujem da su samo igrači ti koji su odustali. Mnogi od njih su dobili naredbu, neki od kluba da ne idu neki od ljudi koji ih vode. Razmislite vi kome nije u interesu da univerzitetska selekcija ne napravi rezultat. Meni je veliki problem u novembru, jer mnogo momaka je u NBA pa neće moći da se odazove. Šta ćemo tad. Od ovih momaka koji su otkazali jel treba da ih zovemo, da li zaslužuju da stavimo potpis ispod te liste? Moje mišljenje je da je to sramota. – rekao je Đorđević.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter