Izvor:
11.12.2019 u 09:45
0

SPOR SRPSKOG STRUČNJAKA I GRČKOG KLUBA: Đorđević tuži Panatinaikos zbog 350.000 evra!

Aleksandar Đorđević, srpski trener i proslavljeni košarkaš, tužiće svoj bivši klub Panatinaikos zbog neisplaćenog ugovora.

Aleksandar Đorđević i Panatinaikos su se rastali 2016. godine i po rečima srpskog trenera, dogovor oko isplate ugovora grčki klub nije ispoštovao.

Đorđević je 2015. godine potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom i kada je dobio otkaz, klub je trebao da mu isplati još 350.000 evra, kako je sud i naložio.

Isplata je Đorđevićevog ugovora je krenula u aprilu, ali je Panatinaikos zaustavio u avgustu, kako je za portal Sport24 rekao Đorđevićev grčki advokat, Janis Marakakis.

Marakakis i Đorđević su informisali FIBA o čitavoj situaciji, a svetska košarkaška organizacija je Panatinaikosu dala rok do srede, 11. decembra, kada bi trebali da nastave da isplaćuju dug srpskom treneru.

DOBRA PARTIJA SRPSKOG CENTRA: Jokićev dabl-dabl u porazu Denvera od Filadelfije! (VIDEO)

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter