Izvor: sputniknews.com
26.05.2022 u 12:29
0

SRAMNO: VREĐALI SRBIJU, razvili NATO zastavu, pa im smanjena kazna!

Na utakmici Crvene zvezde i Žalgirisa u Kaunasu navijači domaćeg kluba istakli su zastavu NATO pakta i vređali su Srbiju, a sada je stigla vest da je kazna koju je klub dobio zbog incidenta smanjena.

Kada su košarkaši Crvene zvezde početkom aprila otputovali u Kaunas verovatno nisu ni slutili da će ih čekati dramatičan meč, ali ne rezultatski dramatičan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ISTORIJSKO POMIRENJE JE MOGUĆE? NBA se ponudio da pomogne Evroligi i FIBA da reše nesuglasice!

Ekipa Zvezde odbila je da drži transparent sa sloganom „Zaustavite rat“, a nakon toga stigli su zvižduci sa tribina.

Posle zvižduka, navijači Žalgirisa razvili su zastavu NATO pakta, a kada su počeli da vređaju Srbiju, navijači Zvezde izbačeni su iz dvorane,

Žalgiris je dobio kaznu, ali je doneta odluka da se ona smanji sa 9.000 evra na 3.000 evra.

„Žalba Žalgirisa je bila uspešna, kazna je smanjena. Navijači su već skupili 6.607 evra i uplatili su to na račun kluba, pa su iz kluba odlučili da razliku od 3.607 evra uplate u dobrotvorne svrhe, odnosno u fond za pomoć Ukrajini“ preneli su mediji iz Litvanije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter