Izvor:
01.12.2019 u 21:12
0

SVAĐA DVOJICE TRENERA NA KRAJU UTAKMICE: Rasprava Anzulovića i Trinkijerija zbog poslednjeg napada crno-belih!

Utakmicu između Partizana i Krke je obeležila i rasprava dvojice prvih trenera ovih ekipa.

Beogradski tim je na domaćem terenu slavio rezultatom 102:80, a šef stručnog štaba slovenačkog sastava Vladimir Anzulović nije bio zadovoljan reakcijom kolege Andree Trinkijerija.

Naime, Partizan je imao poslednji napad pri rezultatu 99:80, plejmejker Kori Volden je čekao instrukcije sa klupe da li da krene ka košu, dok su navijači sa tribina zahtevali da se ide do "stotke".

Amerikanac je odlučio da napadne, asistirao je Stefanu Birčeviću, a reprezentativac Srbije je ubacio trojku, svoju petu na meču.

Pri rukovanju na kraju meča Anzulović se zadržao u razgovoru sa Trinkijerijem, sve u vezi sa poslednjim napadom, pošto je nepisano pravilo da se lopta "izdribla" ukoliko je razlika velika.

U svakom slučaju, želja navijača je bila značajnija, pa su igrači Partizana poentirali i u poslednjem napadu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter