Izvor: Informer.rs
16.06.2023 u 11:47
0

UMESTO PROSLAVE – KRVAVI PIR… Dve osobe TEŠKO RANJENE u pucnjavi tokom parade DENVERA! (VIDEO)

Tokom šampionske parade Denver Nagetsa došlo je do pucnjave u kojoj su dve osobe teško povređene.

Trebala je šampionska parada Nagetsa da bude događaj za pamćenje u Denveru, ali se sve vrlo brzo pretvorilo u horor. Jedan od policijskih oficira doživeo je tešku povredu nakon što je na njega naletelo vatrogasno vozilo, a da stvar po Kolorado bude gora – to nije kraj!

Naime, kako prenosi „9news“ tokom parade novih NBA šampiona predvođenih Nikolom Jokiće došlo je do pucnjave u kojoj su povređene dve osobe. Incident se dogodio na području 17. ulice i ulice Kertis u centru Denvera pred kraj proslave.

Jedna od svedokinja incidenta rekla je da je prvo došlo do rasprave nakon čega je jedan od aktera izvadio pištolju i pucao. Žrtve su u teškom i kritičnom stanju, ali iz policije prenose da pucnjava nema veze sa paradom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter