Izvor: Tanjug
24.06.2022 u 22:09
0

UŽELEO SE KOŠARKE Srpski košarkaški reprezentativac Boban Marjanović o predstojećim utakmicama „orlova“ i NEOČEKIVANOM TREJDU!

Uželeo sam se košarke, gledao sam da ostanem u formi, makar na treninzima gde sam sam i neko mi dodaje loptu. Srećan sam što ću imati priliku da igram „pet na pet“, izjavio je srpski košarkaš Boban Marjanović.

Marjanović će igrati za Srbiju na utakmicama drugog „prozora“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Letonije i Belgije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Cilj je da pobedimo dve utakmice, zato smo se i okupili. Neće nam biti lako u Letoniji. Bertans je tu, spreman je da šutne i sa pola terena, ne znam da li će igrati Porzingis. Ipak, mi ćemo da radimo naš deo posla, fokusirani smo na sebe“, rekao je Marjanović novinarima uoči treninga u Štark areni.

Neizostavno pitanje bilo je i da prokomentariše „trejd“ iz Dalasa u Hjuston.

„To je realnost našeg posla, meni je ovo treći u karijeri i baš mi je teško pao. Uživao sam u Dalasu, sjajno sam se družio sa Dončićem, proveli smo tri godine zajedno. I Dalas kao grad me je prihvatio, mogu slobodno da kažem da se u Dalasu osećam kao u rodnom Boljevcu, toliko mi je lepo. Možda je glupo porediti Boljevac i Dalas, ali prosto, tako se osećam“, istakao je Marjanović i dodao da nije razmišljao o povratku u Evropu, iz jednostavnog razloga što nije očekivao ni „trejd“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter