Izvor:
25.04.2018 u 01:06
0

VELIKO IZNENAĐENJE: Košarkaši Borca šokirali Zvezdu (70:63)!

Košarkaši Borca iz Čačka priredili su veliko iznenađenje i pobedili Crvenu zvezdu u trećem kolu košarkaške Superlige sa 70:63.

Čačani su tako bez najboljeg igrača ove sezone Ilije Đokovića uspeli da pobede Zvezdu protiv koje su u poslednjem trenutku ispustili trijumf u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Borac je osvojio prvi napad na meču, ali je već tada Branko Lazić pokazao da se njegov tim neće šaliti sa Čačanima.

Radulović baca loptu u aut, a Zvezda trojkom Feldina vodi 3:0. Međutim, nije mnogo trebalo Borcu da se konsoliduje i serijom 5:0 uspeva da preokrene.

Od tog trenutka je domaćin kontrolisao rezultat, a Zvezda nije uspevala da se vrati zahvaljujući lošem napadu i anemičnoj odbrani.

U napadu su crveno-beli promašili 14 od 16 trojki samo do poluvremena i kada se tome doda da su bili na jedva 50 odsto sa linije penala, onda ne čudi što su Čačani sve vreme vodili.

Dobar protok lopte u napadu tima Jovice Arsića otvarao je prostor za neometane šuteve za tri i baš posle jednog takvog iz ćoška je Kutlešić pogodio za 33:23 i prvu dvocifrenu prednost Borca u meču.

Tu prednost Čačani nisu hteli da ispuste, a u trećoj deonici su imali i +18. I jedni i drugi su u napadu imali "rupe" kada su promašivali.

Izvor: B92
Foto: Twitter/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter