Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
11.11.2023 u 18:00
0

ZVEZDA NASTAVLJA SA GOSTOVANJIMA: Crveno beli znaju od koga preti najveća opasnost

Posle poraza od Barselone, ekipa Janisa Sferopulosa stigla u Zadar na meč AdmiralBet ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde su nastavili sa gostovanjima. Posle poraza u Evroligi od Barselone, crveno-beli gostuju Zadru u novoj utakmici AdmiralBet ABA lige. Meč će biti odigran sutra od 17 časova u dvorani „Krešimir Ćosić“.

Za trenera beogradskog tima, Janisa Sferopulosa dobro je što može da računa na sve igrače koje je imao na raspolaganju i protiv Barselone.

– Igramo protiv tima koji igra dobru košarku. Imaju odličnu grupu igrača, uključujući i najkorisnijeg igrača ABA lige Božića. Moramo da budemo skoncentrisani i spremni da igramo našu najbolju košarku i to na obe strane terena – rekao je Sferopulos, a da će biti teško očekuje i Dejan Davidovac.

Printscreen/Sport Klub

– Očekuje nas ekipa koja ima kvalitet, koja ima domaći teren u pozitivnom smislu te reči i veliku podršku sa tribina. Imaju dobre rezultate, sačuvali su najkorisnijeg igrača lige u svojim redovima i sigurno žele dobar rezultat.

Na nama je da se osvežimo, pripremimo i odigramo dobru utakmicu u nedelju uveče. Raspored nije lak, ali tako je kako jeste i moramo da se prilagodimo i dođemo do onoga što želimo a to je pobeda – kazao je Davidovac.

SA RASPEKTOM ČEKAMO NAŠE PRIJATELJE: Obradović pred meč sa Igokeom najavljuje debi novog pojačanja

Odmah po završetku meča u Zadru crveno-beli se vraćaju u Beograd, jer ih već u utorak očekuje i meč 8.kola Evrolige sa Fenerbahčeom, a duplo kolo i izuzetno naporan period od šest dana sa četiri utakmice zatvaraju gostovanjem Olimpijakosu u Pireju.

AdmiralBet ABA liga, 7. kolo

Petak:

Borac – Studentski centar 87:78

Subota:

FMP – Cedevita Olimpija 17.00
Budućnost – Split 19.00

Nedelja:

Zadar – Crvena zvezda 17.00
Mornar – Mega 19.00
Partizan – Igokea 21.00

Ponedeljak:

Krka – Cibona 18.00

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter