Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
29.12.2023 u 19:06
0

ZVEZDA ZA KRAJ ČEKA IGOKEU: Da završimo, kako smo i počeli – pobedom

Crveno-beli su se u Beograd vratili posle poraza u Atini.

Poslednju utakmicu u kalendarskoj godini košarkaši Crvene zvezde odigraće pretposlednjeg dana. Ekipa Janisa Sferopulosa će sutra (20.00 časova) dočekati ekipu Igokee.

Duel 14. kola AdmiralBet ABA lige biće odigran u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a dva tima u ovaj okršaj ulaze sa dva različita učinka. Zvezda je prva sa 12-1, dok su gosti trenutno na deobi trećeg mesta sa skorom 9-4.

Printscreen/Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

– Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu i sigurno naš protivnik će doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača.

Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani, i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo – rekao je Sferopulos čiji tim u ovaj meč ulazi posle poraza u Atini.
Rivala je hvalio i Dejan Davidovac.

– Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori.

Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dođemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama – zaključio je Davidovac.

ZVEZDA POTPUNO NEMOĆNA U ATINI: Panatinaikos sjajnom odbranom zaustavio Teodosića (FOTO)

AdmiralBet ABA liga, 14. kolo

Četvrtak:

Cibona – Borac 97:101

Petak:

Krka – FMP 17.00
Studenski centar – Split 19.00

Subota:

Zadar – Budućnost 16.00
Mornar – Partizan 18.00
Crvena zvezda – Igokea 20.00

Nedelja:

Mega – Cedevita Olimpija 12.00

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter