Izvor:
24.10.2017 u 17:45
0

ZVEZDIN PAKLENI RITAM POČINJE U MOSKVI: Crveno-beli se nadaju novom iznenađenju protiv Himkija!

Košarkaši Crvene zvezde idu u Rusiju da slavno poginu! Crveno-beli otvoreno priznaju da nemaju mnogo čemu da se nadaju na večerašnjem gostovanju Himkiju u Moskvi u meču 3. kola Evrolige.

Srpski šampion je poslednji put igrao protiv ovog rivala u Rusiji 2015. i tada je doživeo jedan od najtežih poraza u poslednjih nekoliko godina. Bilo je čak 38 poena razlike za Himki (91:53).

Zvezda je, doduše, u prethodnom kolu napravila veliko iznenađenje i u "Pioniru" savladala Barselonu, ali je u nedelju pokvarila utisak porazom od Cedevite u Zagrebu (79:74) u derbiju ABA lige.

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević svestan je da je protivnik daleko kvalitetniji.

Himki ima odličan tim. Rusi su pokazali da im nije cilj da budu samo učesnici Evrolige, već da su im ambicije mnogo veće. Tim predvodi Aleksej Šved, zatim tu je i Stefan Marković, koji je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, kao i bivši igrač Zvezde Čarls Dženkins – kaže Alimpijević i dodaje:

S druge strane, mi meč u Moskvi dočekujemo nakon veoma loše utakmice u Zagrebu. Nismo imali ni mnogo prostora za pripremu. Odradili smo jedan trening i to je sve, pa ćemo videti šta ćemo uraditi.

Optimizma nema ni kod kapitena Zvezde Branka Lazića.

Očekuje nas pakleni ritam u narednom periodu. Posle poraza u Zagrebu danas već imamo duel sa Himkijem, a zatim nam u goste dolazi Makabi. Tim iz Moskve je veoma kvalitetan i svesni smo da nas očekuje veoma težak meč. Svakako da je najveća snaga Himkija Aleksej Šved, zato moramo da pokušamo da ga zaustavimo i odigramo dobru utakmicu – ističe Lazić.

Košarkaš Himkija Čarls Dženkins je tri godine proveo u Zvezdi i sa njom je osvojio čak sedam trofeja. Me|utim, američki bek naglašava da neće imati popusta za bivši klub.

Ne razmišljam o tome da igramo protiv mog nekadašnjeg tima. Fokusiran sam na Himki. Nisam pružao dobre partije u prethodnim mečevima, nisam postizao poene, ali se nadam da ću to popraviti. Trudim se da pronađem svoju ulogu i da shvatim koji je najbolji način da pomognem svom timu – zaključio je Dženkins.

Happytv.rs/Informer
Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter