Izvor: Alo.rs/Sport
10.10.2023 u 14:08
0

SPREMA SE TRANSFER BOMBA: Lionel Mesi dolazi kod Ronalda?

Argentinca uskoro očekuje odmor u MLS.

Kristijano Ronaldo, kao i brojne zvezde svetskog fudbala već su u Saudijskoj Arabiji, a uskoro bi mogao da im se pridruži i Lionel Mesi.

LEO MESI DOBIO TRENERA: Argentinac na klupi Inter Majamija

Kako prenosi Sport, ideja je da ga Inter iz Majamija pusti na šestomesečnu pozajmicu. Pošto Inter neće uspeti da se plasira u plej-of MLS-a, u narednih nekoliko meseci neće biti ni obaveza. Tačnije, Argentinac bi bio slobodan do kraja februara naredne godine kada počinje nova sezona u MLS.

Ono što se još ne zna tačno, u koji bi klub prešao, ali je jasno da je Saudijcima bitno da on samo dođe u njihovu zemlju. Na taj način bi dodatno popularisali svoju ligu.

Ostaje da se vidi koji će biti Mesijev odgovor, pošto je ranije odbio ponudu od 350 miliona evra iz Al Hilala u kojem su trenutno Nejmar, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter