Izvor: Sportal
24.09.2023 u 13:06
1

MARAKANA ĆE BITI KRCATA: Planule karte za Zvezdin prvi meč Lige šampiona u Beogradu

Crvena zvezda je u Mančesteru pokazala hrabru igru, imala je i vođstvo protiv šampiona Evrope, a to je dalo motiv više navijačima da već krenu po karte za Jang bojs.

Do sada je, kako kažu iz kluba, prodato preko 3400 pojedinačnih karata za utakmicu koju će Crvena zvezda odigrati protiv Jang bojsa na Marakani 4. oktobra.

MANČESTER SITI-CRVENA ZVEZDA: Prvak Evrope se namučio da pobedi Zvezdu! (3:1)

To znači da je već 10 dana pred meč, uz već prethodno kupljene Premium sezonske, kao i paket ulaznice za Ligu šampiona, Marakana popunjena na preko 35.000 stolica.

Očekuje se da već naredne nedelje sve karte budu prodate i da će navijači napraviti spektakl u duelu koji bi mogao da bude presudan kada govorimo o proleću u Evropi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MARAKANA ĆE BITI KRCATA: Planule karte za Zvezdin prvi meč Lige šampiona u Beogradu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter