Izvor: ALO.RS
24.09.2023 u 11:22
0

„SVI SMO PLAKALI“: Jelena Đoković progovorila o najtežem trenutku u Novakovoj karijeri (VIDEO)

Novak Đoković najbolji teniser današnjice bio je spreman da napusti tenis pre pet godina! Ovaj šokantan podatak u javnost je iznela njegova supruga Jelena Đoković.

U drugom kolu mastersa u Majamiju 2018. godine Novak Đoković izgubio je od Francuza Benoa Pera vrlo lako sa 6:3, 6:4 i taj poraz mu je veoma teško pao. Jelena Đoković je u TikTok diskusiji sa američkim novinarom Grejemom Bensingerom otkrila taj najmračniji dan u životu najboljeg svetskog tenisera.

Kazala je Jelena da su učestale povrede i kao i prekid saradnje sa trenerom Andreom Agasijem negativno uticali na Novaka, te da je bio iscrpljen i da mu je bila muka od tenisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter