Izvor: ALO.RS
24.09.2023 u 07:51
0

„NAŠA ZEMLJA TREBA DA SE STIDI“: Kandidat za predsednika SAD opleo po Bajdenovoj administraciji zbog Đokovića

Neka bude stid našu zemlju koja Novaku nije dozvolila da uđe prošle godine, poručio je Vivek Ramasvami iz Sinsinatija.

Novak Đoković je pokazao Amerikancima da je (za njih) kao voda – uvek nađe put (do titule). Mogu da ga sprečavaju, lupaju mu razne zabrane, ali kad naposletku popuste, shvate da je nezaustavljiv. Tako je bilo i u Sinsinatiju i na US openu.

I upravo masters u Ohaju, prvi turnir po povratku Srbina na američko tlo posle skoro dvogodišnje zabrane ulaska zbog odbijanja da se vakciniše protiv korone, poslužio je pretendentu na mesto predsednika SAD da oplete po aktuelnoj vlasti Džoa Bajdena.

Posle onog držanja za ruke i plakanja, više ništa nije iznenađenje: Federer izabrao Nadala pre žene

Vivek Ramasvami, kandidat iz redova republikanaca, naveo je da ne veruje da je njegova zemlja prethodno zabranjivala ulazak Đokoviću. Oduševljen, naravno, onim što je najbolji svih vremena pokazao u trijumfu nad Alkarazom u četvoročasovnom finalu.

Bilo je neverovatno gledati Novaka u mom gradu Sinsinatiju. Neka bude sramota našu zemlju koja ti nije dozvolila da uđeš prošle godine. Ne može se dugo zadržati takav šampion – napisao je Ramasvami.

Podsećanja radi, Novakovu stranu proletos je držao još jedan istaknuti član Republikanske partije, koja je rivalska Bajdenovoj Demokratskoj stranci. Ron de Santis, guverner države Florida, činio je sve, čak i pisao Beloj kući, da se Đokoviću dozvoli ulazak kako bi mogao da igra na mastersu u Majamiju. Nije uspeo, nažalost, a koliko je time izgubila teniska publika u SAD, videlo se sad na US openu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter