Izvor: rts
23.09.2023 u 22:34
1

Ali Arsalan osvojio bronzu za Srbiju na Svetskom prvenstvu u rvanju

Reprezentativac Srbije, rvač Ali Arsalan osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu u rvanju grčko-rimskim stilom.

Arsalan je osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 72 kilograma protiv Japanca Šinga Harade koga je savladao tehničkim rezultatom 9:0. Arsalan je osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 72 kilograma protiv Japanca Šinga Harade koga je savladao tehničkim rezultatom 9:0.

Posle onog držanja za ruke i plakanja, više ništa nije iznenađenje: Federer izabrao Nadala pre žene

Ali Arsalan osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu u rvanju  Nekada iranski rvač nastupa za reprezentaciju Srbiju od prošle godine.

Arsalan je 2022. godine osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu, a na Evropskom prvenstvu održanom u Budimpešti završio je na trećem mestu.

Na putu do bronzanog odličja srpski rvač je savladao Iranca, Sorabija, a u četvrtfinalu je izgubio od Roberta Fritča iz Mađarske sa 13:10 iako je vodio sa 10:5. U repesažu je pobedio Jamola Jumabeava iz Uzbekistana, takođe tehničkim tušem sa 12:3, da bi u potpunosti zablistao u duelu sa bronzu. Arslan je osvojio treću medalju za Srbiju na šampionatu sveta, a ukupno 109. za našu zemlju na velikim takmičenjima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Ali Arsalan osvojio bronzu za Srbiju na Svetskom prvenstvu u rvanju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter