Izvor: KURIR.RS
24.09.2023 u 09:36
1

„ZNAM KAKO SE OSEĆAO“: Stojaković o Jokićevoj odluci da ne igra na Mundobasketu

Član stručnog štaba reprezentacije Srbije i pomoćni trener Denver Nagetsa, Ognjen Stojaković, govorio je o velikom uspehu naše reprezentacije u Manili, ali i odsustvu Nikole Jokića sa Mundobasketa.

Pomoćni trener NBA šampiona i veliki prijatelj Nikole Jokića bio je deo stručnog štaba selektora Svetislava Pešića na Svetskom prvenstvu u Manili.

„Klinački san je da budem deo reprezentacije Srbije. Rad za reprezentaciju, to je bio vrhunac moje karijere“, rekao je Stojaković.

On je otkrio da je najlepši momenat na turniru bio nakon pobede nad Kanadom u polufinalu.

LEKAR KOJI JE SPASAO SIMANIĆA OTKRIVA KADA SE BORIŠA VRAĆA NA TEREN: Prebrodio je sve krize koje je imao nakon povrede

„Taj trenutak je bio…Vau. OK. Uradili smo nešto posebno. Uradili smo nešto jedinstveno. Postajete svesni da ćete zaista igrati u finalu. Pogotovo zato što nam niko nije davao šansu da osvojimo medalju“.

Sve vreme dok je turnir trajao u Manili, Stojaković je bio u kontaktu sa Nikolom Jokićem, koji je odlučio da preskoči Mundobasket.

„Znam kako se osećao. Imao je taj pritisak sa jedne, sa druge strane. U takvim situacijama, šta god da odluči, kao prijatelj i kao trener, morate to prihvatiti i podržati ga. On je odlučio šta je najbolje za njega u tom trenutku, što ja u potpunosti podržavam“, iskren je Stojaković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZNAM KAKO SE OSEĆAO“: Stojaković o Jokićevoj odluci da ne igra na Mundobasketu”

  1. Još jedan drveni advokat.Čoveče, ne može on, “ ‘oću piškim, neću piškim.“ Ne krivim ga, ali, svaki trener koji ga pozove u reprezentaciju ubuduće, ponižava vredne i požrtvovane košarkaše koji su (neki i bubregom) platili svoju ljubav prema državi. Konji su Jokićeva ljubav koju potkrepljuje milionima dolara, i to je njegovo pravo, i, zašto trošiti vreme na njegovu odbranu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter