Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 20:00
0

MARKO KEŠELJ: Tužno je kad policija ispituje trenera, Srbija uvek uz svoj narod na Kosovu i Metohiji

Nakon maltretiranja zbog tablica, brojnih, gotovo svakodnevnih hapšenja, na meti tzv kosovskih organa našli su se sada i srpski sportisti na Kosovu i Metohiji.

Povodom toga oglasio se i nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije, a sadašnji državni sekretar Ministarstvu sporta Srbije, Marko Kešelj.

– Tužan je dan kada moramo da slušamo vesti kako policija tzv države ispituje trenera za šta sprema decu i šta deca treniraju –  Marko Kešelj.

Dodao da je ovo samo jedan od sličnih primera u nizu.

– Nebrojano puta videli smo kako međunarodni organi slepo posmatraju dejstvo Kurtijevih zlikovaca kojima je jedini zadatak istrebiti Srbe sa teritorije Kosova i Metohije. Od konstantnih pretnji, pljački, neosnovanih i izmišljenih razloga za hapšenja, do ranjavanja srpske dece na naše svete praznike, to uvek sprovode kao monstruoznu za njih poslasticu i nema Božića ili Vaskrsa kada se njihove zločinačke radnje ne ponavljaju“, naveo je Kešelj. Svet nije video ovakvo ugnjetavanje i maltretiranje, a dodatno boli činjenica da iz Evrope uglavnom ćute na ovakve sramne poteze tzv kosovskih vlasti, ističe on. „Ministarstvo sporta i država Srbija su uz sve svoje sportiste na Kosovu i Metohiji, decu i profesionalne sportiste koji godinama biju bitku da im se omogući osnovno ljudsko i sportsko pravo – da se takmiče i pobeđuju. Država Srbija će uvek i zauvek biti uz svoj narod – poručio je Kešelj.

MINISTAR ZAGRMEO: Sramotan pritisak na srpski narod i nezabeležena diskriminacija sportista!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter