Izvor: Alo.rs
09.04.2023 u 14:50
0

KONAČNA ODLUKA: Rusi i Belorusi ipak na Svetskom prvenstvu

Svetska tekvondo federacija odlučila je da dozvoli borcima iz Rusije i Belorusije da učestvuju pod neutralnim zastavama na turnirima koje odobri ta organizacija, objavljeno je na zvaničnom internt sajtu te federacije.

Čelnici Svetske tekvondo federacije su tako pozitivno reagovali na preporuku Međunarodnog olimpijskog komiteta od prošle nedelje da se sportistima iz Rusije i Belorusije dozvoli da kao neutralni učestvuju na sportskim takmičenjima na takmičenjima uoči Olimpijskih igara u Parizu 2024.

RUSIJA I BELORUSIJA JEDNA DUŠA: Sastanak Putina i Lukašenka!

Ruski i beloruski borci tako mogu da se bore za medalje na Svetskom prvenstvu koje je na rasporedu od 29. maja do 6. juna u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter